Van onvolwassen naar volwasssen

      Geen reacties op Van onvolwassen naar volwasssen

Elke dag zit ik in mijn huis lekker te puzzelen op de zo genoemde “gamekamer”. Mijn vriend die houdt nogal van gamen online achter zijn laptop of ps4. Ik ben er niet echt een fan van dus ik zit boven meestal te puzzelen.

Grote omslag

Na er even over na te denken hebben we ervoor gekozen de onvolwassen “gamekamer” om te toveren in een gastkamer. Wanneer er mensen blijven slapen willen we niet dat diegene op de bank moet slapen. Aangezien wij wat verder wonen van onze ouders is het fijn als ze niet ver moeten reizen in de avond en gewoon kunnen blijven overnachten. Bijvoorbeeld wanneer ze langskomen om te dineren en iets te veel wijn drinken. Of anders misschien een spelletjes avond en onze vrienden komen langs. Voor elk van zulk soort gelegenheden is het handig om een slaapkamer te hebben voor gasten.

Gezellig en praktisch

Deze slaapkamer moet er natuurlijk wel goed en verzorgd uitzien. Zo moeten de muren een likje verf krijgen. Aangezien wij er alleen zaten om spelletjes te spelen hebben we nooit echt de muren overnieuw geverfd. De zachte vloer is wel perfect voor een slaapkamer dus daar hoeven we niets aan te doen. Nu moet er ook nog een bed in. Waar zouden ze anders moeten slapen? Mijn vriend kwam mrt een heel leuk idee om het gezellig te maken in de kamer. Dat waren namelijk LED strip van BES LED. Deze kun je mooi plakken aan de randen van het plafond en de muren. Deze kan je dan op afstand aan zetten wat de kamer helemaal leuk maakt in de avond. BES LED is een handige site waar je deze op kunt bestellen en natuurlijk makkelijk kunt evalueren.

Na al deze simpele renovaties werd het een hele mooie kamer. Het bureau is eruit, het bed erin en natuurlijk een kast waar dingen in kunnen worden opgeborgen.

Drie steren hotel

Wanneer mijn ouders op visite kwamen vonden ze de gastkamer erg mooi geworden. Ze vonden het beter dan de gamekamer. Ze konden blijven voor een lekker diner en een avondje van 30 secondes. In de avond zijn ze heerlijk gaan slapen in het op zich comfortabele bed. Het matras was een beetje hard maar we zijn natuurlijk geen vijf sterren hotel. In de ochtend maakte we wel een lekker ontbijtje gemaakt dus ik zou het een drie sterren hotel geven haha. En natuurlijk het super gezellige gezelschap van je kind is een grote pro.