Heerlijk comfortabel slapen

hoeslaken kopen

Met een hoeslaken kopen om je matras heen voel je niet je matras tijdens het slapen, lig je direct op je matras dan ligt dit in de meeste gevallen niet comfortabel. Tevens is het goed om je matras te beschermen tegen vocht en vuil wat van je lichaam afkomt tijdens de nacht, bij het kopen van een laken voor je matras moet je goed letten op de hoogte ervan. Voor elk soort matras is er wel een topper beschikbaar bij smulderstextiel.be. 

hoeslaken kopen

Materiaal van groot belang

Omdat je de hele nacht op een hoeslaken ligt is het materiaal van groot belang, ieder mens vindt vaak een andere stof comfortabel om op te liggen. Katoen is een frisse stof die geschikt is voor in de zomer, die je de nodige verkoeling geeft. Met een flanellen laken heb je het niet snel koud in de winter, voordeel hierbij is ook dat het een zachte en comfortabele stof is. Met katoen/satijn heb je het neusje van de zalm op comfortgebied, de combinatie zorgt dat je een extra zacht laken hebt om op te liggen.

Kies een leuke kleur

Het is natuurlijk erg leuk als de kleur van je hoeslaken een beetje overeenkomt of combineert met de kleur van je dekbedovertrek, niet voor niets zijn er bij smulderstextiel.be verschillende merken en kleuren beschikbaar. In plaats van dezelfde kleur te gebruiken als je dekbed, is een totaal andere kleur ook leuk in de slaapkamer. Je breekt daarmee de kleurstelling en geeft je slaapkamer een unieke look. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *