Een specialist in armen genomen

      Geen reacties op Een specialist in armen genomen

Ik ben een groot liefhebber van sporten. Het is iets wat ik eigenlijk wel elke dag wil doen, mits ik daar de tijd voor heb. Ik ga regelmatig naar de sportschool en vaak ga ik ook een groot stuk hardlopen of fietsen. In de afgelopen maanden ben ik ook doorgegaan met sporten, ondanks dat het wat lastiger ging vanwege de maatregelen rondom het virus. Vaak pak ik de fiets om naar de sportschool te gaan, want dat is eigenlijk al een kleine warming up en hoef ik niet op de sportschool ook nog te gaan fietsen. Maar ik pak alleen de fiets als het weer mee zit en het droog is. Ik heb geen zin om zeiknat aan te komen op de sportschool. Toen ik een paar weken terug naar de sportschool wilde fietsen, begon het ineens keihard te regenen. Daarom besloot ik om toch even de auto te pakken en om de fiets te laten staan. Eenmaal aangekomen op de sportschool ben ik eerst gaan fietsen om even warm te worden. Daarna heb ik wat gewichten gepakt en heb ik heerlijk kunnen trainen. Het was een goede trainingssessie en ik was daarna echt bekaf. Na de training heb ik nog even gepraat met wat mensen in de sportschool en daarna besloot ik om weer richting huis te gaan.

Ongeluk op de terugweg

Toen ik na de training weer richting huis wilde gaan, was het nog harder aan het regenen dan op de heenweg naar de sportschool. Het zorgde ervoor dat mijn zicht op de weg nog minder werd en dat de wegen nog gladder werden. Ik was erg uitgeput van de training, maar ik moest nog goed opletten tijdens de rit naar huis. Ik was nog maar een paar minuten verwijderd van mijn huis, totdat ik van achteren werd geraakt door een andere auto. Waarschijnlijk heeft de automobilist te laat in de gaten gekregen dat het stoplicht op rood ging. Ik wist op tijd tot stilstand te komen, maar de andere automobilist daarentegen remde veel te laat. Dat zorgde ervoor dat hij op de achterkant van mijn auto klapte. Het was een vrij harde klap waardoor ik met mijn hoofd op mijn stuur knalde. Ik voelde gelijk een hevige pijn in mijn rug en in mijn nek. Geschrokken stapte de automobilist uit en kwam hij naar mij toe om te kijken hoe het er met mij voorstond. Ik kon gelukkig nog wel zelf de auto uitstappen, maar ik was erg niet echt blij mee. Mijn auto had een grote deuk en ook voelde ik veel pijn. Gelukkig kon ik nog wel met de auto het kleine stukje naar huis rijden, maar ik had veel pijn tijdens het rijden.

Het is nog niet klaar

Ik heb nog aardig wat last van het ongeluk in mijn rug en in mijn nek. Daarom ben ik nu al een aantal keer naar de fysiotherapeut gegaan. Ik heb besloten om een letselschade specialist in armen te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn wat betreft een letselschadevergoeding. Daarnaast zal ook de deuk in mijn auto nog opgelost moeten worden. Het proces loopt nog, maar ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Het is nog niet klaar, maar ik heb het volle vertrouwen in een goede afloop.