Béton lissé extérieur als sfeermaker

Béton lissé extérieur is een soort van beton dat glad gestreken is. Het wordt vaak gebruikt om een moderne uitstraling te geven aan het gebouw. Er zijn verschillende voordelen aan béton lissé extérieur, zoals: het is goed bestand tegen weersinvloeden en er kunnen meerdere schildertechnieken op toegepast worden.

Bekijk hieronder alvast wat de voordelen ervan zijn!

Béton lissé extérieur heeft een natuurlijke betonlook, is waterdicht en goed bestand tegen weersinvloeden. Dit maakt deze minder vatbaar voor verkleuring door zonlicht. Het is bovendien in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Daarom is het ideaal om gebouwen of muren te verven die in contact staan met zonlicht of regen. Zo krijg je een betonlook die aan alle eisen voldoet!

Duurzaam en makkelijk in onderhoud

Béton lissé extérieur is zeer duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Het is ook goed bestand tegen graffiti en krassen. Hierdoor zal een gebouw er vaak meer modern uitzien dan met normale betonlook. Bovendien zal de toepassing van béton lissé extérieur de levensduur van je gebouw vergroten, waardoor de kosten voor reparaties lager uitvallen!

Sfeermaker

Béton lissé extérieur schilderen kan op verschillende manieren. Zo is er de mogelijkheid om te schuimen voor een natuurlijke betonlook, maar kun je ook kiezen voor een decoratieve afwerking. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met strepen, groeven en vlakken. Bovendien kan de toepassing van béton lissé extérieur in combinatie met andere afwerkingen de sfeer veranderen!

Béton lissé extérieur is zowel binnen als buiten toepasbaar. Dus waag de sprong eens naar een nieuwe uitstraling!

Bron: Betondecor.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *