Auto verkopen? Wat koop je terug?

ev kopen

Wil je – met het oog op de toekomst – je auto verkopen? De prijzen voor brandstof lopen momenteel hard op. Zeker benzine is aan de prijs. Blijf je je de komende maanden ergeren aan de hoge prijzen? Dan is het misschien tijd om je auto te verkopen en in te ruilen voor een elektrische variant. 

Voordelen elektrische auto

Aan het rijden van een elektrische auto zitten meerdere voordelen. 

Goedkoper

Zo is elektrisch rijden een stuk goedkoper dan rijden op benzine, LPG en diesel. De tijd dat je meer dan 50 euro per tankbeurt kwijt bent is verleden tijd met een elektrische auto. Heb je de mogelijkheid om je elektrische auto thuis op te laden? Dan is dat op dit moment zo’n 50% goedkoper dan brandstof tanken. Moet je jouw elektrische auto vaak op een openbare plek opladen? Dit is duurder. Het verschil met een auto op brandstof is dan ook kleiner. 

Beter voor het milieu 

Natuurlijk is elektrisch rijden ook veel beter voor het milieu. Ook dit is voor veel mensen een reden om over te stappen op een elektrische auto. Elektrische auto’s produceren geen stikstofoxiden en fijnstof, en stoten minder CO2 uit. Ook bij het maken van een elektrische auto is er sprake van minder CO2. 

Belastingvoordeel

Op dit moment kun je genieten van belastingvoordeel bij de aankoop van een elektrisch voertuig. 

Zelf opgewekte energie gebruiken voor je elektrische auto

Heb je zonnepanelen op je woning liggen? Wist je dat je de opgewekte energie ook kunt gebruiken voor het opladen van jouw elektrische auto? 
Zie jij het wel zitten om jouw auto op brandstof te verkopen en voor een elektrisch model te gaan? Verkoop je huidige auto aan een auto opkoper! Meer informatie? Bekijk: https://besteautobod.be/auto-opkopers/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *